06 31164584 info@imeoz.nl
Selecteer een pagina

Slapeloze nachten door geldgebrek behoren vanaf nu tot het verleden

u

Ik lig vaak wakker 's nachts

Ik lig vaak wakker ’s nachts en ben dan bezig met geldzorgen

u

Kan ik nog wel eten kopen

Ik maak me vaak zorgen of ik nog wel eten kan kopen vandaag. Vind het heel moeilijk hier iedere dag mee om te gaan.

u

Ik weet niet hoe ik hier nog uit kan komen

Ik heb vaak de gedachte dat ik hier nooit meer uitkom. Ik zie eigenlijk geen toekomst voor mij en mijn gezin.

Leven in armoede geeft heel veel stress

Deze titel klinkt veel mensen bekend in de oren. Niet alleen vele schrijvers en deskundigen op dit gebied, ook zij die het dagelijks ervaren. Jij dus.

Het is niet alleen de geldstress. het zijn ook vele zaken die er omheen spelen.

Je word sociaal armer, mensenstress.

Je licht vaak wakker, slaapstress

Je koopt soms ongezond eten, voedingstress

 

De bij in deze lotus weet niet wat stress is. Wil jij die bij zijn?

 

 

“Ik ga mijn kennis en ervaring op het gebied van Mindfulness inzetten voor de minima en hen ook helpen weer lichamelijk en geestelijk beter te worden..”

Ervaring en kennis bundelen

Als ervaringsdeskundige armoede en schulden, heb ik zelf in armoede moeten leven en had gigantisch hoge schulden.

In 2009 kwam Mindfulness op mijn pad. Ik deed zelf een cursus en liet mij opleiden tot erkend Mindfulness docent. Dit bracht mij zowel lichamelijk als psychisch weer helemaal op de been, ondanks de situatie waarin ik nog steeds verkeerde. Ik leerde zaken anders te bekijken en mijn stress volledig onder controle te krijgen.

In 2019 liet ik armoede en schulden achter me, door veelvuldig hulp te vragen aan andere deskundigen binnen hun vakgebied.

Vanaf het moment dat ik Mindfulness docent werd heb ik al ruim 500 mensen geleerd en geholpen een Mindful leven te hebben.

 

 

De cursist zien groeien naar een bewust leven in het nu.

N

Leven in aandacht

Van een gesloten mens naar een mens die leeft in het nu.

N

Meer bewustzijn

Cursisten leven meer bewust.

N

Leven in het NU

Bewust leven in het NU

Ervaringen van mijn klanten

Mijn ervaring met Mindfulness bij Arnold Janssen.
Tot mijn pensioen was ik altijd bezig met organiseren van activiteiten en stond ik altijd klaar voor anderen. Soms zag mijn dag er hectisch uit waarbij ik bezig was met 1001 dingen tegelijk en niet altijd even efficiënt.
Tijdens een open-dag in wijkcentrum Meijhorst kwam ik in contact met Arnold Janssen docent cursus Mindfulness.

De eerste keer dacht ik: ‘wat staat me te wachten’ en een beetje spannend vond ik het wel’. Maar door de rustige/ontspannen stem van Arnold was de spanning bij mij en in de groep snel verdwenen. De bijeenkomsten waren zeer relaxed. We begonnen altijd met een kringgesprek. Hoe is het ermee? Gingen de oefeningen goed thuis? enz. enz. vervolgens nieuwe oefeningen en een afsluiting. De afsluiting was vaak de Bodyscan hierbij had ik wel eens moeite om wakker te blijven. Hoewel ik in het beging wat huiverig was , merkte ik dat de oefeningen je helpen meer in het hier en nu te zijn en minder in je hoofd.
Tijdens de cursus heb ik geleerd meer stil te staan bij dingen en er met aandacht mee bezig te zijn. De meeste aktiviteiten doe ik nu niet alleen met meer aandacht maar ook efficiënter.
De cursus Mindfulness van Arnold geeft je echt meer rust, minder zorgen en gepieker, minder stress en meer genieten van de dingen. Je haalt meer uit een dag. Je wordt er creatiever van, zekerder en het is leuk voor jezelf. Ik kijk er zeer positief op terug en ben blij dat ik hieraan heb deelgenomen. Arnold is iemand die je de juiste weg kan wijzen.

B. Janssen

De oplossing meer rust in je hoofd ligt hier

Na het volgen van deze cursus/training ben je in staat meer rust in je leven te krijgen. Je leven verandert echt!

Mindfulness is een levenslange reis over een pad dat uiteindelijk nergens naartoe gaat,

alleen naar wie jij bent

Verminder de intensiteit van pijn door je te ontspannen bij ongemak.

Verandering: daar kun je zeker van zijn.