06 31164584 info@imeoz.nl
Selecteer een pagina

Dit ben ik

Mijn verhaal

Soms gaat het mis. Totaal onverwacht. En dan gaat ook opeens álles mis. Je verliest je baan, je partner, je moeder, je huis. Niet gek dat je dan in een neerwaartse spiraal terecht komt. Het is dan fijn als je op andere mensen kunt terugvallen. Mensen die je overeind helpen en weer op weg helpen.

Crisis
Het was 2002. Ik was 50 jaar, getrouwd en had een goede baan als projectmanager ICT. Het bedrijf waar ik werkte ging failliet. Ik raakte werkloos. In de vijf jaar erna stuurde ik minstens 400 sollicitatiebrieven. Als het er niet meer zijn. Maar ik kwam niet meer aan de bak. ‘Het was een combinatie van mijn leeftijd, de sector en heel veel pech’.

Veel verloren
Privé kreeg ik ook veel te verduren die periode. Mijn vrouw overleed in 2004 na een strijd van acht jaar aan borstkanker. Ook verloor ik mijn moeder en mijn zus. Om mijn kansen op werk te vergroten verhuisde ik in 2007 naar Nijmegen. Daar vond ik een baan als callcenter medewerker.  Helaas raakte ik die baan na een aantal jaren ook kwijt.

Onder de armoedegrens
Ik kwam in een neerwaartse spiraal terecht. Door mijn onstabiele situatie die nu al acht jaar duurde had ik inmiddels schulden opgebouwd. Hierdoor raakte ik mijn koophuis kwijt. Financieel ging het erg slecht. Ik leefde in die tijd onder de armoedegrens.

Mindfulness
In 2010 zocht ik financiele hulp, ik volgde een opleiding tot Mindfulness docent. In 2018 was ik schuldenvrij en ik richtte Imeoz Mindfulness op. Mijn ervaring is: ‘als je wil, dan is er heel veel mogelijk.’

*Mijn partner Anke heeft ontzettend veel voor mij betekend de afgelopen jaren. Zij heeft mij bij alles wat op mijn pad kwam gesteund. Ook zij heeft een grote rol gespeeld in wie ik nu ben en hoe ik in het leven sta.

Volg mij op Social Media:

Docent Mindfulness

De opleiding docent Mindfulness heb ik in 2010 behaald. Theorie via Civas (MBSR/MBCT)

Reiki Master

De opleiding tot Reiki Master heb ik in 2006 behaald. Opleider Raymond Besems (Anand).

Hoe klanten mij ervaren

De cursus Mindfulness van Arnold geeft je echt meer rust, minder zorgen en gepieker, minder stress en meer genieten van de dingen. Je haalt meer uit een dag. Je wordt er creatiever van, zekerder en het is leuk voor jezelf. Ik kijk er zeer positief op terug en ben blij dat ik hieraan heb deelgenomen. Arnold is iemand die je de juiste weg kan wijzen.

 

B. Janssen

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?


Meld je dan aan voor mijn online cursus