Wil je meer rust in je kop?
Neem deel aan een van mijn cursussen en geniet weer van het leven.
 
 
 

Cursussen

Reiki Master opleiding

Reiki is ontdekt door Mikao Usui, een Japanse theoloog. Hij ontdekte eind 19e eeuw de in vergetelheid geraakte geneeswijze van het overdragen van Universele Levensenergie, een energie die voor iedereen beschikbaar is.

Rei betekent universeel en Ki staat voor energie. Iedereen is in staat om deze energie vrijelijk in zich op te nemen. Blokkades in energiebanen kunnen ontstaan door onverwerkte emoties en trauma's die bij het leven horen. Tijdens een Reiki cursus wordt door middel van afstemmingen en inwijdingen de verbinding met deze genezende energie weer tot stand gebracht. Door handoplegging wordt het vermogen hersteld dat wij bij de geboorte al hadden. Reiki brengt ons innerlijk zijn en ons uiterlijk gedrag weer in harmonie met elkaar. Verder werkt Reiki ontgiftend en kan het pijn verzachten. Reiki stimuleert het natuurlijke genezingsproces. Zelfs bij psychische problemen kan het ondersteunend werken.

Tijdens Reiki I wordt je op een dusdanige wijze afgestemd op de universele levensenergie dat je er mee kunt werken en het door kunt geven aan anderen. In de Reiki II cursus leer je door middel van symbolen om op afstand te behandelen. Je kan dan op een krachtige manier met Reiki omgaan. Energie verandert met de tijd, daarom combineer ik Reiki I en Reiki II met elkaar in een vierdaagse cursus. Je kan dan direct met de symbolen werken en energie op afstand sturen. Met Reiki III leer je  werken met de meesterenergie die vooral diep doorwerkt op spiritueel niveau en je in staat stelt zelf Reiki opleidingen te geven. Ik maak geen onderscheid tussen Reiki IIIA en Reiki IIIB. Reiki III is bij mij Reiki Master.

De kosten voor deze cursus bedragen € 75,00 per cursist. Zijn deze kosten eigenlijk niet door u te voldoen, neem dan contact met mij op, er is overal een oplossing voor. 

Meer rust in mijn kop

 Je hebt er ongetwijfeld van gehoord, maar de definitie van mindfulness is voor iedereen niet even duidelijk. Wat wordt ermee bedoeld?

In onze huidige maatschappij is het leven vaak hectisch. Er zijn veel mogelijkheden en kansen voor de gemiddelde persoon, maar dit brengt ook veel druk met zich mee. Veel mensen zijn gericht op de toekomst en vergeten om van het nu te genieten.

En daar gaat het over. Het maakt je bewust van een ervaring. Zodat je er op dat moment volledig mee bezig bent en er optimaal van kunt genieten. Het zorgt ook voor een intieme rust in je hoofd.
Het wordt beschreven als ‘Iemands volledige aandacht op de huidige ervaring van moment tot moment brengen’ (Marlatt & Kristeller) en als ‘aandacht schenken op een specifieke manier: met opzet, in het huidige moment, en zonder oordeel ”(Kabat-Zinn).

Het is een kwaliteit die elk mens al bezit, je kan gewoon leren hoe je er toegang toe krijgt. Het is er voor iedereen. Wij noemen het ook wel een specifieke kwaliteit van aandacht.

Deze cursus wordt gedurende een periode van 8 weken gegeven. 1 samenkomst per week en huiswerk voor iedere dag. Het minimaal aantal deelnemers is 6, het maximaal is 12. Ik hanteer daarvoor een wachtlijst tot ik het minimaal aantal personen heb kunnen vastleggen.

De kosten voor deze cursus bedragen € 75,00 per cursist. Zijn deze kosten eigenlijk niet door u te voldoen, neem dan contact met mij op, er is overal een oplossing voor.

 

 
E-mailen
Bellen