Wil je meer rust in je kop?
Neem deel aan een van mijn cursussen en geniet weer van het leven.
 
 
 

Wie ben ik

Ik stel me graag aan u voor.

Zo'n kleine 20 jaar geleden werd het me duidelijk dat ik met hulp van mijn spirituele gaven meer voor mensen kon betekenen dan ik eerder had aangenomen. In die tijd las ik veel over deze bijzondere wereld wat me er toe bracht om in 2006 een opleiding tot Reiki Master te volgen.

Om mijn kennis meer uit te breiden volgde ik massage cursussen. Ik was tot dan toe alleen  bekend met sportmassage, een onderdeel van mijn opleiding tot hockey trainer. Ik breidde dat uit met Klassieke Massage, Hotstone Massage en Stoel Massage. 

In 2009 volgde ik een opleiding tot Mindfulness docent. Er ging een nieuwe wereld voor me open waarmee ik nog meer mensen kon laten genieten van het leven. 

In de jaren hierna leidde ik veel mensen op tot Reiki Master. Ik liet mensen kennis maken met Mindfulness en bracht hen bij hoe stress bij zichzelf te verminderen. 

Mijn naam is Arnold Janssen. Ik ben na 15 jaar opnieuw woonachtig in Oosterhout en wil graag mijn kennis en kunde met u delen.

 


 
E-mailen
Bellen