Wil je meer rust in je kop?
Neem deel aan een van mijn cursussen en geniet weer van het leven.
 
 
 

Workshops

Op basis van kennis en ervaring geef ik de volgende workshops, welke bij mij thuis plaats vinden. Op afspraak kunnen deze workshops ook bij u thuis gegeven worden.

Kennismaken Reiki

Als je van plan bent bij mij de opleiding Reiki Master te gaan doen maar je weet hier nog te weinig van is het misschien eerst een kennismaking met Reiki te gaan doen.

Aan de hand van allerlei voorbeelden ga ik je tijdens workshop met een aantal basisprincipes van Reiki leren kennismaken. Tijdens de cursus worden deze basisprincipes verder uitgebreid en uitgelegd.

Kennismaking Mindfulness

Ben jij ook iemand die vaak vol stress zit? Stress die zich op allerlei manieren in je lichaam vastzet waardoor je rusteloos bent en slecht slaapt? Er is een eenvoudige manier om te leren omgaan met deze ongezonde situaties. Kennismaken met Mindfulness is een eerste stap naar het helen van jezelf en anderen.

Meditatie

Eenvoudig leren mediteren. Wie wil dat niet? Wil je hiermee beginnen dan is dat een heel goed plan. Mediteren heeft veel positieve invloeden in je leven en het is helemaal niet moeilijk. Ik help je er graag mee op weg.

Waarom zou je willen mediteren? Mediteren heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen voor je gezondheid en geluksbeleving. Meditatie brengt je tot rust. Je laat stress los en krijgt overzicht in je leven. 

Ben je geinteresseerd neem dan contact met me op. Ik help je graag op weg om deze bijzondere vorm van zelfreflectie. 

Aanmelden? Vul het contactformulier op de contactpagina en vermeldt daarbij welke workshop je wil doen.

 
E-mailen
Bellen