Wil je meer rust in je kop?
Neem deel aan een cursus Mindfulness en geniet weer van het leven.
 
 
 

Workshops

Op basis van kennis en ervaring geef ik de volgende workshops, welke bij mij thuis plaats vinden. Op afspraak kunnen deze workshops ook bij u thuis gegeven worden.

Reiki behandeling

Een Reiki behandeling kan variëren van een half uur voor een korte behandeling tot een uur voor een volledige behandeling. Als u vooraf wilt aangeven of er een specifieke klachten zijn, kan ik dat meenemen en hier extra aandacht aan geven. Dit kunnen lichamelijke ongemakken zijn, maar ook bijvoorbeeld stress, burn-out of depressieve klachten.

Universele levensenergie, die zich overal om ons heen bevindt, wordt tijdens de behandeling op je lichaam overgebracht. Dit gebeurt via verschillende handposities op hoofd, buik, rug en benen, zonder dat eigen energie wordt gebruikt en heeft een helende uitwerking voor lichaam, geest en gevoel. Het brengt tegelijkertijd een reinigingsproces op gang. Ervaar zelf de krachtige werking van Reiki energie.
Als je dat prettig vindt, kan dit worden begeleid door rustgevende muziek en het gebruik van een geurige, etherische olie of wierook. Aanvullend op de Reiki zorgt dit voor het herstellen van het evenwicht en een positieve gemoedstoestand.

Voor een Reiki behandeling kun je gewoon je kleren aanhouden. Kleding vormt geen belemmering voor het doorgeven van universele energie.

Hotstone massage opleiding

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden celsius. Vandaar de naam Hot Stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je daarna veel energie.

Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Wil je meer bekend raken met deze vorm van massage dan nodig ik je van harte uit hier nader kennis mee te maken. In een tijdsbestek van ongeveer 4 uur kan ik je leren hoe deze massagevorm toe te passen op vrienden en bekenden. Neem voor alle informatie hierover contact met me op.

Meditatie

Eenvoudig leren mediteren. Wie wil dat niet? Wil je hiermee beginnen dan is dat een heel goed plan. Mediteren heeft veel positieve invloeden in je leven en het is helemaal niet moeilijk. Ik help je er graag mee op weg.

Waarom zou je willen mediteren? Mediteren heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen voor je gezondheid en geluksbeleving. Meditatie brengt je tot rust. Je laat stress los en krijgt overzicht in je leven. 

Ben je geinteresseerd neem dan contact met me op. Ik help je graag op weg om deze bijzondere vorm van zelfreflectie. 

 
E-mailen
Bellen